BejelentésIDKER projekt
Integrált Digitális Közműnyilvántartó és Egyeztető Rendszer

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Közmű!

A Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft (továbbiakban VÁTI) azzal a kéréssel fordul Önhöz, hogy segítse és támogassa az IDKER kutatás-fejlesztés projektet, melynek célja lehetséges javaslat kidolgozása a jövőre nézve mind a közmű egyeztetés folyamatában, mind a térinformatikai közműnyilvántartás területén. A projekt a jelen és tervezett (pl.: e-közmű) jogszabályi környezet figyelembe vételével, illetve a magyarországi közműszolgáltatók helyzetét ismerve olyan pilot rendszer kidolgozásán dolgozik, mely lehetőséget biztosít a kisebb közműveknek központi nyilvántartó rendszer igénybevételét ASP szolgáltatáson keresztül, illetve egységes felületet biztosít mind az ASP felhasználók számára, mind a saját informatikai rendszerrel rendelkező csatlakozó közműveknek a központi rendszerek felé. A projekt bemutatása az 1. mellékletben található.
Az IDKER projekt céljainak elérése érdekében szükség van a magyarországi közművek helyzetének pontos ismeretére annak érdekében, hogy az elkészítendő szolgáltatások minél nagyobb körben legyenek használhatóak a közművek számára. Ezért azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a következő kérdőívet elektronikusan töltsék ki számunkra:

IDKER kérdőív


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!